Helt ny oplevelse
i hjertet af København.

Den 10. juni har vi premiere på vores helt nye skattejagt: Kongens Hemmelighed. Du kan booke tider til premieren og frem allerede nu. 

Tag dine venner, familie eller kollegaer med på en gådefyldt og underholdende skattejagt i Kongens Have. 

 

Historien: 

"Alle har hemmeligheder, og konger har flere end de fleste.” 

En dag får I sendt en mystisk konvolut fyldt med kryptiske tegn. Indholdet i konvolutten giver ingen mening, men sporene peger mod hemmeligheder i Kongens Have i København. Saml et hold af venner eller kollegaer og tag på skattejagt i Christian d. 4’s gamle lysthave. I er på jagt efter hemmelige spor, dunkle budskaber og kringlede koder. En mystisk person fra en fjern fortid har udfordret jer. 

Kan I løse mysteriet? 

 

Deltagerantal:

Skattejagt for 4-100 personer. Der kan være op til 10 deltagere per skattejagt. Er I f.eks. 30 deltagere, bliver I delt i min. 3 grupper. (Vi anbefaler 6-8 per gruppe).  

 

Pris:

2.500 DKK inkl. moms per skattejagt af op til 10 personer. 

Vi giver ferierabat hele juli.  

 

Varighed:

Skattejagten varer Ca. 1,5 time og kan nemt kombineres med andre aktiviteter i haven. Er I flere grupper, skal I påregne ti minutter mellem hver startende gruppe.

 

Anvendelse:

Perfekt som samlende aktivitet til polterabend, fødselsdag eller familieudflugt. Ideel til teambuilding eller indlæg i forbindelse med firmaudflugt.

 

Ring og hør mere eller bestil her: www.mysterymakers.dk/booking