Skattejagt på Christiansborg Slot

Køb den ultimative oplevelsesgave

Prisvindende gådeoplevelser i København

Hos Mystery Makers fylder vi den velkendte verden med gåder, spor og mysterieoplevelser. Med vores Mystery Hunts og Mystery Rooms, laver vi underholdende Da Vinci inspirerede gådejagter og gåderum, hvor deltagerne bliver klogere på sig selv og dem de er sammen med. Giv et gavekort til en der er vild med nye oplevelser. Eller forær det til en hel gruppe, du vil have en speciel oplevelse sammen med. 

 

Mystery Makers er vindere af den prestigefyldte Creative Business Cup, og titlen "Danmarks bedste iværksætter fra et kreativt erhverv". 

Event

Mystery Hunt 

Mystery Hunt – Kongens Hemmelighed er en bevidsthedsudvidende skattejagt, skabt til at ryste folk sammen. Deltagerne bliver indviet i de royales hemmeligheder, deres lyster og laster, ved at følge skjulte spor, knække koder og løse små interaktionsspil. Undervejs bliver man klogere på sig selv og dem man er sammen med.

 

Læs om Mystery Hunt- Kongens Hemmelighed i Politiken, eller om vores Mystery Hunt på Christiansborg Slot, Magtens Hemmelighed.

 

Pris: Fra 250 DKK per person inkl. moms.

 

Mystery Quiz 

Mystery Quiz findes som tillægsprodukt til vores oplevelser. Mystery Quiz består af lækre illustrerede quizbøger, med underholdende og udfordrende spørgsmål der passer i tema til den event i booker. Sæt jeres viden på spil og bliv klogere på videnskabens mysterier eller menneskesindets mørke afkroge. Pakken indeholder præmier til vinderholdet.

 

Mad Science Edition til gæster i vores Mystery Room - The Lab koster 75 DDK inkl. moms per person. 

Serial Killer Edition til gæster i The Killing Room koster 75 DDK inkl. moms per person. 

Mystery Room 

Mystery Makers præsenterer den nye globale trend: escape spil. Idéen i denne event er simpel. I er låst inde i et rum og har kun 60 minutter til at finde de skjulte objekter, løse gåder og knække koder for at slippe ud.

 

Læs om Mystery Room i Politiken.

 

Pris: Fra 250 DKK per person inkl. moms.

 

Mysterier der kan bruges til julegave, julefrokost, fødselsdag, venne- og familieoplevelse, teamdag og firmaevent