Oplevelser, der gør
hverdagen til et mysterie

Prisvindende events i København

Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.

Mystery Makers er vindere af den prestigefyldte Creative Business Cup, og titlen "Danmarks bedste iværksætter fra et kreativt erhverv". 

Event

Mystery Hunt 

Mystery Hunt er vores bevidsthedsudvidende skattejagte, skabt til at ryste folk sammen. Følg skjulte spor, knæk koder og løs små interaktionsspil. Undervejs bliver man klogere på sig selv og dem man er sammen med.

 

Bestil vores nyhed Den Skjulte Krig på Kastellet, eller læs om Kongens Hemmelighed i Politiken, eller om Magtens Hemmelighed på Alt Om København.

 

Pris: Fra 250 DKK per person inkl. moms.

 

Mystery Gavekort

Giv den ultimative gave med en oplevelse hos Mystery Makers. Køb et gavekort til en, der er vild med nye oplevelser, eller til en hel flok, du vil give en speciel oplevelse.

 

Gavekortet kan anvendes til alle vores oplevelser og fås fra 250 DKK. Du får det som en smuk udformet invitation, sammen med en hemmelig kode til modtagerne.

 

Køb med det samme her og hav det i din indbakke om et øjeblik.

Mystery Room 

Mystery Makers præsenterer den nye globale trend: escape spil. Idéen i denne event er simpel. I er låst inde i et rum og har kun 60 minutter til at finde de skjulte objekter, løse gåder og knække koder for at slippe ud.

 

Læs om vores nye rum "The Ritual" på Alt Om København.

Læs om det første rum "The Lab" i Politiken.

Se "The Killing Room" i Ekstra Bladet.

Pris: Fra 250 DKK per person inkl. moms.

 

Mysterier der kan bruges til din: Medarbejderdag, julefrokost, sommerudflugt, familiefest, fødselsdag.