Oplevelser, der gør
hverdagen til et mysterie

Prisvindende events i København

Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.

Mystery Makers er vindere af den prestigefyldte Creative Business Cup, og titlen "Danmarks bedste iværksætter fra et kreativt erhverv". 

Event

Mystery Hunt   

Prøv vores prisvindende Mystery Hunt Bryggerens Hemmelighed. Opdag nye sider af dig selv og dine kollegaer, og mærk magien på Glyptoteket i København. 
Dette er en indendørs teambuilding event, der kan opleves uanset om man er iført slips eller høje hæle. Alle kan være med, og ingen vil blive bedt om at bide hovedet af en levende kanin.

Pris: 2500 DKK inkl. moms pr. gruppe op til 10 personer, ekskl. entre til Glyptoteket.  Bemærk tirsdag gratis entre. 

Mystery Quiz 

Mystery Quiz findes som tillægsprodukt til både Mystery Hunt og Mystery Room. Mystery Quiz består af lækre illustrerede quizbøger med underholdende og udfordrende spørgsmål der passer i tema til den event i booker. Sæt jeres viden på spil og bliv klogere på antikkens eller videnskabens mysterier. Pakken indeholder præmier til vinderholdet.

 

Pris: 625 DKK inkl. moms per gruppe á 10 på Mystery Hunt.

Mad Science Quiz til gæster i vores Mystery Rooms koster 75 DDk inkl. moms per person. 

Mystery Room 


Mystery Makers præsenterer den nye globale trend: escape spil. Idéen i denne event er simpel. I er låst inde i et rum og har kun 60 minutter til at finde de skjulte objekter, løse gåder og knække koder for at slippe ud.

 

Læs om Mystery Room i Politiken.

 

Pris: Fra 250 DKK per person inkl. moms.